Nieuws


Smoutebollen

Natuurlijk zijn we ze niet vergeten, de Smoutebollen gaan dit jaar ook weer door!
Op zondag 18 februari staan leiding, oudleiding en de cookies weer te popelen om een hele dag deeg te maken, bollen te bakken en frisse pintjes te tappen.
Zoals elk jaar kan je weer heerlijk komen smullen in de Kapel. Hier kan je à volonté komen eten! Geen tijd om even te blijven zitten? Panikeer niet! Je kan ook gerust een portie smoutebollen komen afhalen.
Wat mag dat dan wel ni kosten? Goeie vraag! Het is €8 voor een kaart, hier kan je 10 bollen voor komen halen of à volonté komen eten, aan jou de keuze!
Tot dan!

De link naar het evenement vind je hier!

Jaarkalender

Start 2023-2024

Ons chiro jaar is van start gegaan, de startdag was een megasucces, bedankt voor jullie massale opkomst! We zagen veel nieuwe gezichtjes en dat vinden wij altijd fijn. Zit je nog met vragen, aarzel dan niet om iemand van onze leidingsploeg te contacteren! Die helpen jullie graag verder!

Doorheen het jaar maken wij ook vier leuke boekjes (start, kerst, paas en kamp) waarin de leiding alle leuke verhalen vertelt van wat er allemaal gebeurd is! Deze keer is het dus het startboekje! Neem zeker een kijkje en lees het eens rustig door op het terras of in het kleine huisje ;). Het startboekje vind je hier!

Wij kijken alvast uit naar een fantastisch jaar, en tot zondag!!!

Jaarkalender

Dit is de voorlopige jaarkalender van het nieuwe Chirojaar! Bij aanpassingen zal de jaarkalender opnieuw gedeeld worden.

Als kinderen en jongeren inschrijven bij een jeugdbeweging maken ze de keuze om deel uit te maken van een groep en staat een goed groepsgevoel voorop. Het hele jaar wordt er aan dit groepsgevoel gewerkt met o.a. het groot Chiroweekend en het Chirokamp als hoogtepunten! Dat groepsgevoel komt niet vanzelf. Dit groeit door actief samen te zijn in een positieve sfeer. Mogen wij u dus vriendelijk vragen om uw kind zoveel mogelijk te laten deelnemen aan de Chirozondagen en - activiteiten.

Alleen op die manier kan dit nieuwe Chirojaar een topjaar worden!

Jaarkalender

Start chirojaar

De inschrijvingen van chirojaar 2023-2024 zijn nu geopend! Bij vragen mag je een bericht sturen naar de leiding van je groep.

Inschrijven Chiro jaar


Jetonverkoop:

Jetons kopen kan elke eerste zondag van de maand. Zijn je jetons op? Dan kan je natuurlijk ook jetons online bestellen. Dat kan hier.