Nieuws


Smoutebollen

Tromgeroffel graag ... Jaja ze zijn er weer, onze overheerlijke smoutebollen! We verwelkomen jullie graag terug op 19 februari 2023 in feestzaal de Kapel om eens leuk een pintje te komen drinken en te genieten van lekkere smoutebollen! Dit jaar is het niet meer enkel afhaal, maar ook terug ter plaatsen eten. Warme sfeer, koude pintjes en hete bollen wat wil je nog meer. Wil je nog meer info?

Check dan zeker ons Facebook evenement!

Hopelijk tot dan!

Flyer ontbijtmanden

Kerstmis & Nieuwjaar

How how ... howzeg, is da jaar nu weeral bena gedaan? Maar dat betekent 1 ding ... EEN NIEUW KERSTBOEKJE!!!!!! Jaja, elke groep is de laatste maanden weeral druk bezig geweest met vanalle leuke activiteiten. Van halloween feestjes tot kerstfeesjes, het was weer een super plezant jaar. Wil je meer weten? Neem dan vlug een kijkje in ons Kerstboekje en kom alles te weten wat wij hebben uitgespookt!

Wij wensen iedereen een gelukkig Kerstjaar en een vrolijk Nieuwfeest! Kusjes van de Cookies, de VB en natuurlijk ook de leiding! Geef er een lap op in 2023, tot volgend jaar!

Affiche kerstdrink Affiche kerstdrink

Start chirojaar

De inschrijvingen van chirojaar 2022-2023 zijn nu geopend! Bij vragen mag je een bericht sturen naar de leiding van je groep.

Inschrijven Chiro jaar


Jetonverkoop:

Jetons kopen kan elke eerste zondag van de maand. Zijn je jetons op? Dan kan je natuurlijk ook jetons online bestellen. Dat kan hier.