Nieuws


VZW Chiro Berg Meerhout

Chiro Berg is vanaf nu een VZW!πŸŽ‰

Naam: vzw Chiro Berg Meerhout
Ondernemingsnummer: BE 1007.861.672

Kampboekje

Dit is ons kampboekje voor 2024. Heb je een keertje 5 min tijd? Ben je alle tijdschriften op het kleine kamertje beu? Dan komen wij to the rescue!!! Lees hier tal van interessante info over het kamp. Veel leesplezier.

Mede georganiseerd door vzw Chiro Berg Meerhout

Kampboekje


Kamp

Het weekend is weer voorbij en hopelijk is iedereen nu gemotiveerd om ook mee op kamp te gaan! πŸ˜„

Door problemen met de tenten zouden wij al wat sneller willen weten met hoeveel we dit jaar zijn.
We gaan dus onze inschrijvingen dit jaar vroeger openzetten en sluiten. Ze zullen openstaan vanaf vandaag tot en met maandag 13 mei.πŸ•οΈ

De link vind je hier!

Groetjes de leiding πŸ’›πŸ’œπŸ’šβ€οΈπŸ’™πŸ§‘

Start 2023-2024

Ons chiro jaar is van start gegaan, de startdag was een megasucces, bedankt voor jullie massale opkomst! We zagen veel nieuwe gezichtjes en dat vinden wij altijd fijn. Zit je nog met vragen, aarzel dan niet om iemand van onze leidingsploeg te contacteren! Die helpen jullie graag verder!

Doorheen het jaar maken wij ook vier leuke boekjes (start, kerst, paas en kamp) waarin de leiding alle leuke verhalen vertelt van wat er allemaal gebeurd is! Deze keer is het dus het startboekje! Neem zeker een kijkje en lees het eens rustig door op het terras of in het kleine huisje ;). Het startboekje vind je hier!

Wij kijken alvast uit naar een fantastisch jaar, en tot zondag!!!

Jaarkalender

Dit is de voorlopige jaarkalender van het nieuwe Chirojaar! Bij aanpassingen zal de jaarkalender opnieuw gedeeld worden.

Als kinderen en jongeren inschrijven bij een jeugdbeweging maken ze de keuze om deel uit te maken van een groep en staat een goed groepsgevoel voorop. Het hele jaar wordt er aan dit groepsgevoel gewerkt met o.a. het groot Chiroweekend en het Chirokamp als hoogtepunten! Dat groepsgevoel komt niet vanzelf. Dit groeit door actief samen te zijn in een positieve sfeer. Mogen wij u dus vriendelijk vragen om uw kind zoveel mogelijk te laten deelnemen aan de Chirozondagen en - activiteiten.

Alleen op die manier kan dit nieuwe Chirojaar een topjaar worden!

Jaarkalender

Start chirojaar

De inschrijvingen van chirojaar 2023-2024 zijn nu geopend! Bij vragen mag je een bericht sturen naar de leiding van je groep.

Inschrijven Chiro jaar


Jetonverkoop:

Jetons kopen kan elke eerste zondag van de maand. Zijn je jetons op? Dan kan je natuurlijk ook jetons online bestellen. Dat kan hier.